Eerste concreet doel van GBK wordt al gerealiseerd.

 

Na het opstellen van het verkiezingsprogramma met concrete doelen voor de  komende vier jaar, heeft Gemeente Belangen Koggenland het eerste doel reeds  kunnen realiseren.

 

Bij het onderdeel bedrijvigheid heeft GBK diverse speerpunten benoemd, waaronder  het verbeteren van het vestigingsklimaat voor bedrijven en terug te keren in de  top 10 van de meest MKB vriendelijke gemeente.

 

 Als een van de onderwerpen hierin is het uitbreiden van de bestaande  bedrijventerreinen om ondernemers alle ruimte te bieden die nodig is. Hierdoor  kunnen ook bestaande bedrijven profiteren om op een nieuwe locatie te  expanderen.

 

 Met de komende aankoop van de gronden naast het bedrijventerrein de Braken in  Obdam wordt hier in deze behoefte voorzien. Op deze schitterende zichtlocatie

 langs de N23, gelegen tussen het bestaande terrein en de volkstuinen met  recreatie plas de Weel, kan een entree voor Koggenland worden gerealiseerd die de  ambities uitstraalt zoals hierboven omschreven.

 

Met of na deze realisatie wil GBK ook doorpakken om het (de) bestaande  terrein(en) een positieve uitstraling te geven door het aanleggen van voetpaden,  meer groen enzovoorts om onze ondernemers weer op de kaart van meest MKB  vriendelijke gemeente te zetten.

 

 

 

Home Nieuws Vergaderingen Activiteiten Programma Columns samenleving Contact Ledenpagina
Gemeente Belangen Koggenland

KERNENNIEUWS

 

Avenhorn

 

Obdam

 

Spierdijk

 

Bobeldijk

 

Zuidermeer

 

Rustenburg

 

Ursem

 

De Goorn

 

Hensbroek

 

Scharwoude

 

Oudendijk

 

Berkhout

 

Grosthuizen

 

WogmeerWord lid van Gemeente Belangen Koggenland en bepaal mede wat er in uw omgeving gebeurt.

Meld u aan via het aanmeldingsformulier
of neem contact op met een van de fractieleden.

 

Gemeente Belangen Koggenland